Personal Trainer Toeteloet

Afvallen met begeleiding

Door - admin

Wat zijn de voordelen van het bezitten van een luchtreiniger

Het bewustzijn van vervuiling in binnen- en buitenruimtes bestond al, en met COVID-19 nam de bezorgdheid over dit probleem toe. Volgens een studie van het United States Environmental Protection Agency is binnenlucht vijf keer zo gevaarlijk als buitenlucht. Volgens hun rapport is de verontreiniging binnenshuis de afgelopen decennia aanzienlijk toegenomen als gevolg van ontoereikende bouwprojecten (nieuwe faciliteiten hebben geen ventilatie die voor voldoende luchtstroom zorgt) en het uitgebreide gebruik van chemische huishoudelijke producten. Verontreinigende stoffen binnenshuis beschadigen de ademhalingssystemen en beïnvloeden de cognitie van mensen, wat leidt tot verminderde mentale focus, geheugenverlies en slechte besluitvormingscapaciteiten. Schone lucht is niet alleen noodzakelijk, maar het is ook essentieel voor ons allemaal.

Toch geloven velen van ons dat de luchtkwaliteit binnenshuis onmogelijk is, omdat zelfs de schoonste kamer vuildeeltjes kan bevatten die bacteriën bevatten die onze gezondheid kunnen schaden. De nadelige effecten van een slechte luchtkwaliteit zijn de reden waarom luchtreinigers van hoge kwaliteit van vitaal belang zijn in elke woning, elk bedrijf en elke ruimte. Hoogwaardige luchtreinigers, zoals die van AIR8, hebben de kracht om kleine verontreinigende stoffen die leiden tot luchtweginfecties (COVID-19) te elimineren en verergeren astmasymptomen en neurologische complicaties. Luchtreinigers elimineren gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen; er zijn andere verschillende redenen waarom luchtreinigers gunstig zijn. Hieronder worden nog drie voordelen uitgelegd om u te overtuigen om een luchtreiniger te hebben.

 Andere voordelen:

Luchtreinigers elimineren allergenen zoals huisdiergeur en stof.

IgE is het allergie-antilichaam dat iedereen heeft en het wordt geproduceerd wanneer stof, pollen of huisdiergeur wordt ingeademd. Wanneer IgE wordt gecreëerd, gaat een allergische reactie ermee gepaard. Luchtreinigers van AIR8 verminderen de geur van huisdieren, pollen en andere verontreinigende stoffen die een allergische reactie veroorzaken.

Luchtreinigers verminderen de kans op door de lucht overgedragen ziekten.

Door de lucht overgedragen ziekten zoals verkoudheid, griep en zelfs COVID-19 worden gemakkelijk verspreid door kleine ziektekiemen die in de lucht blijven hangen. De kans om besmet te raken als een familielid ziek is, is groot, en dit gebeurt omdat iedereen dezelfde lucht inademt die besmet is met bacteriën en virussen. AIR8-luchtreinigers zijn uitgerust met HEPA-filters die verantwoordelijk zijn voor het afvangen en elimineren van de bacteriën die door de lucht circuleren. Luchtreinigers van AIR8 elimineren de bron van door de lucht overgedragen ziekten en door ze te elimineren, beschermt u uw gezin en uzelf.

Luchtreinigers verhogen de levensduur.

Luchtvervuiling binnenshuis, zoals hierboven vermeld, veroorzaakt neurologische, respiratoire en zelfs cardiovasculaire problemen. Huishoudelijke chemicaliën en gassen in huishoudelijke producten zoals spuitbussen en schoonmaakmiddelen kunnen zich in uw longen ophopen. Deeltjes in de lucht zijn zo klein dat ze gemakkelijk door de bloedbarrière van de hersenen kunnen gaan, wat je cognitieve functies en je hersenen beïnvloedt. AIR8-zuiveraars kunnen 99,97 procent van de deeltjes zo klein als 0,1 micron in grootte vangen.

Luchtreinigers van AIR8

AIR8-luchtreinigers zijn uitgerust met hoogtechnologische fasen van filtratie. Elk filter heeft een specifieke rol en maakt gebruik van verschillende technologie om een adequate luchtfiltratie te garanderen. AIR8-producten zijn van hoge kwaliteit, omdat ze gebruikmaken van de meest geavanceerde technologie die de eliminatie van 99,097 procent van gevaarlijke deeltjes, virussen en ziektekiemen die in de lucht blijven hangen verzekert. Het bezit van een van de producten is essentieel om de lucht die u inademt veilig en schoon te houden.